EKONOMİ

DENTAL REZİDANS ÜÇÜNÇÜ ŞUBESİNİ ADALET MAHALLESİ’NDE AÇTI

DENTAL REZİDANS ÜÇÜNÇÜ ŞUBESİNİ ADALET MAHALLESİ’NDE AÇTI
Denizli’de sağlık sektöründe hizmet veren Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu, Çamlık ve Bayramyeri Şubelerinden sonra üçüncü şubesini Adalet Mahallesi’nde açtı.

Kentte sağlık sektöründe güçlü ve deneyimli kadrosu ile sekiz yılı aşkın süredir hizmet veren Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu büyümeye devam ediyor.

MUSTAFA ÖZCAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Dental Rezidans; Çamlık ve Bayramyeri şubelerine bir yenisini daha ekledi.  Adalet Mahallesi’ndeki yeni şube düzenlenen açılış töreni ve kokteylle hizmet vermeye başladı.



Açılış törenine Denizli Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Ekonomi Kurumu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Rotary Denizli Şube Başkanı Anıl Sidar Özalp, iş insanları ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesini katılımcılar hep birlikte kesti.



Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Mustafa Özcan, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada her zaman önceliklerinin üst düzey sağlık hizmeti vermek olduğunu belirterek “Çamlık Şubemizin açılışından 3 yıl sonra Bayramyeri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni açtık. Şimdi de Adalet Mahallesi’ndeki şubemizi açıyoruz. Denizlili hemşerilerimizin bize daha kolay ulaşması ve hızlı bir şekilde hak ettiği kaliteli hizmeti alarak, ağız ve diş sağlığına kavuşması için gereken çabayı gösterdik, gösteriyoruz. İlerleyen zamanlarda Denizli’nin farklı bölgelerinde de hizmet vermeyi planlıyoruz. Dental Rezidans Ailesi giderek büyüyor hedefimiz ağız ve diş sağlığına kavuşmuş daha sağlıklı gülümseyen bir Denizli” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon