SPOR

DENİZLİSPOR LİGE PUANSIZ BAŞLADI

DENİZLİSPOR LİGE PUANSIZ BAŞLADI
Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Denizlispor deplasmanda Eyüpspor ile karşılaştı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR
40. dakikada Cenk Ahmet’in sağ taraftan taşıdığı topu ceza sahası önünde kontrol eden Eze, ceza sahası içine girer girmez çektiği şutta meşin yuvarlak kaleci Hüseyin’de kaldı.

60. dakikada sol taraftan Berkan’ın kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktası üzerinde Eze’nin gelişine vuruşunda top savunmadan sekerken, Eze’nin ikinci vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı gitti.

64. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazdan Berkan Emir’in kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleye giden topu kaleci Hüseyin kornere çeldi.

70. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Ezeh, rakiplerini geçerek yaptığı şutta Hakan Çinemre, kaleye giden meşin yuvarlağı kafayla kornere çeldi.

74. dakikada Sinan’ın pasında ceza yayı içinde topu kontrol eden Pa Dibba bekletmeden pasını Emeka Eze’ye aktardı. Eze’nin ceza saha içinde yaptığı sert şutta meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0

90+5. dakikada Ahmed Ildız'ın pasında ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Ezeh'in şutunda top az farkla dışarı gitti.

NE DEDİLER?

MESUT BAKKAL “KAYBEDERKEN DE BİR ŞEYLER KAZANIYORSUNUZ”
Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 1-0 mağlup oldukları Eyüpspor maçında iyi mücadele ettiklerine değinerek, “Kaybederken de bir şeyler kazanıyorsunuz” dedi. Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında A. Denizlispor, konuk olduğu Eyüpspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Oynadığımız oyunun karşılığı bu değil. 1-0’dan sonra biz de biraz öne çıkmayı düşündük. Dengeli giden bir oyun. Eyüpspor, çok iyi mücadele eden bir takım. Eksiklerimize rağmen oyunlarımız görevlerini iyi yaptılar. İyi yoldayız, üzerine katarak devam edeceğiz. Oynanan oyundan memnunum. İyi mücadeleci bir lig başladı. Kaybederken de bir şeyler kazanıyorsunuz” dedi. Eyüpspor’un etkili hücum oyuncularına karşı hafta içinde çalışmaları olduğunu aktaran Bakkal, “Özellikle 70. dakikaya kadar iyi bir Denizlispor vardı. Şanssız bir gol yedik. Bu böyle devam etmez kaliteli takıma karşı pozisyon vermemek bence artı bir şey. Ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada” ifadelerini kullandı.


İBRAHİM ÜZÜLMEZ “UYUM SORUNUMUZ NET OLARAK ORTAYA ÇIKTI”
Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 1-0 kazandıkları Denizlispor maçı için istediklerini sahaya yansıtamadıklarını aktararak, “Eksiklerimiz var. Uyum sorunumuz net olarak ortaya çıktı” dedi. Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Eyüpspor, sahasında A. Denizlispor’u 1-0 yenerek sezona 3 puanla başladı. Maçın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Zor bir maçtı. Geçen seneden oynama alışkanlığı olan bir takıma karşı oynadık. Coşkulu oynamaya çalışan bir Denizlispor vardı sahada. İyi mücadele ettiler. Oyunun ilk 45 dakikasında daha hareketli olmamız gerekiyordu, antrenmanlardaki planlarımızı net olarak ortaya koyamadık. İkinci yarı Ahmed Ildız ve Erdem’in katılımı ile biraz daha ofansif anlamda top kazanmaya çalıştık. Biraz daha agresif olmaya çalıştık, Ezeh’in attığı golle de galip gelmeyi bildik. Zor olacak, başlangıçlar çok kolay değildir. Mesut Bakkal’la beraber geçen sene özellikle 2. yarıda çok doğru işler yapan bir Denizlispor takımına karşı oynadık. Eksiklerimiz var. Uyum sorunumuz net olarak ortaya çıktı. Kaliteli bir takımız. Saha içinde en önemli arzumuz rakip kadar iyi mücadele etmeliyiz ki farkımız ortaya çıksın. Önümüzdeki haftalarda bunu daha da arttırarak devam etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
İHA .

İHA .

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon