SPOR

DENİZLİSPOR’DAN ÜÇ YENİ TRANSFER

DENİZLİSPOR’DAN ÜÇ YENİ TRANSFER
Denizlispor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil siyahlı ekip eski oyuncusu Aissati, son olarak Eskişehirspor forması giyen Erdal Akdari ve ayrıca Brahim Darri ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Denizlispor ardı ardına transferlerine devam ediyor. Yeşil siyahlı ekip 28 yaşındaki savunma oyuncusu Erdal Akdari ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Ayrıca geçtiğimiz sezon Denizlispor forması giyen ve daha sonra Adana Demirspor’a transfer olan Aissati ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Eskişehirspor forması giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Erdal Akdari ve 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Ismail Aissati ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Erdal Akdari ve Ismail Aissati’ye hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Denizlispor son olarak Samsunspor forması giyen Brahim Darri ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyurdu. Denizlispor ardı ardına transferlerine devam ediyor. Yeşil siyahlı ekip 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Brahim Darri ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz, Samsunspor oyuncusu 26 yaşındaki orta saha Brahim Darri ile 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Brahim Darri'ye hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon