SPOR

DENİZLİSPOR BAŞKAN YARDIMCISI CİNKAYA METROPOL CANLI YAYININDAYDI

DENİZLİSPOR BAŞKAN YARDIMCISI CİNKAYA METROPOL CANLI YAYININDAYDI
Türk futbolunda son günlerde yayıncı kuruluşun kulüplere para ödemediğine yönelik açıklamalara bir yenisi de Denizlispor’dan geldi.

Dün Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluşun ödemeleri yapmadığı için TFF’nin kendilerine ödeme yapmadığını açıklamasının ardından beIN Media gerekli ödemelerin yapıldığını kamuoyuna duyurmuştu. Akşam saatlerinde ise TFF gerekli ödemelerin kendilerine yapılmadığını açıklamıştı.

Denizli Metropol’de yayınlanan “Metropol Gündemi” programının canlı yayınına katılan Denizlispor Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, dünden beri yaşanan para ödemelerinin yapılıp yapılmadığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cinkaya “Kulüpler Birliği durduk yere böyle açıklama yapmaz. Parayı aldıysa belgelerle açıklanır zaten. Sezon başından beri yayıncı kuruluşla sıkıntılar yaşıyoruz. Şu ana kadar aldığımız para Denizlispor olarak 15 milyon TL ama hak ettiğimiz miktar ise 25-27 milyon TL. Gerçeklik payı olmayan açıklama beIN’in yaptığı. Daha önceki sezonlarda beIN Media ödemelerini 3-4 aydan önceden peşinat olarak kulüplere yapıyordu. Bu sene pandemiden dolayı kendilerinde bir tedirginlik var. Ligler kapanır diye tedirginlik var. Kendilerini garanti altına almayı düşünüyorlar. Geçen yıl önceden ödeme yapan beIN bu yıl ödemeleri geriden yapıyor. Hak edişlerimizi alamıyoruz. Kulüpler Birliğ’inin aldığı karar çok yerinde. İnşallah bu olay çözülür. Türk kulüpleri maddi anlamda çok zor durumda. Dolar bazında beIN’in bize ödemesi gereken para çok daha fazlaydı. Kur artınca beIN indirime gitti. Geçen yılın altında rakama indi. Türk kulüpleri çok mağdur” dedi.



"ALANYASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Yavuz Cinkaya, yarın sahalarında lider Alanyaspor önünde iyi bir mücadele ortaya koyarak haftayı puanla kapatmak istediklerini ifade etti. Cinkaya “Hafta içinde Yalçın Koşukavak ile sözleşme imzaladık. Hocamız ile yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

ASBAŞKAN CİNKAYA'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon