EKONOMİ

DENİZLİLİ SANAYİCİ SELAMİ URHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

DENİZLİLİ SANAYİCİ SELAMİ URHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Denizlili İş İnsanı, Sanayici, Denizlispor önceki dönem Başkanlarından Selami Urhan, yaşamını yitirdi. 73 yaşında hayata gözlerini kapayan Urhan, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı. Selami Urhan’ın cenaze törenine Denizli protokolü ve iş dünyasından yüzlerce seveni katıldı.

Denizlili İş İnsanı, Urhan Boya Yönetim Kurulu Başkanı Selami Urhan, Kuşadası’ndaki yazlığında önceki gün kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Evinde kalp krizi geçiren Urhan, hemen Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.



Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Selami Urhan hayata tutunamadı. Selami Urhan Denizlispor’da 1999-2000 sezonunda Başkanlık yapmış,  Türkiye'de ilk defa tel örgüleri kaldıran kulüp başkanı olarak tarihe geçmişti. Denizlispor onun döneminde parlak günler yaşamıştı. Aynı zamanda  DEGİAD Başkanı Hakan Urhan'ın da babası  olan Selami Urhan'ın kaybı kentte büyük üzüntü yarattı...



73 yaşında hayata gözlerini kapayan Urhan, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı. Selami Urhan’ın cenaze törenine Denizli protokolü ve iş dünyasından yüzlerce seveni katıldı.



Cenaze törenine Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DESİAD Başkanı Nuri Turgut,  BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci, DEGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki Dönem Denizli Milletvekilleri, Denizli Belediyesi önceki dönem Başkanları, Denizlispor’da Başkanlık ve yöneticilik yapmış birçok iş insanı, birçok oda ve dernek yöneticileri ile Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon