EKONOMİ

DENİZLİLİ İŞ İNSANI ÖZTÜRK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

DENİZLİLİ İŞ İNSANI ÖZTÜRK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Öztürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, PASVAK Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Öztürk yaşamını yitirdi. Öztürk, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı. Öztürk’ün cenaze törenine Denizli iş dünyası ve siyaset camiasından yüzlerce seveni katıldı.

Denizlili İş İnsanı, Öztürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk kalbinden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Öztürk, iş yaşamı dışında siyasette de bilinen ve sevilen bir isimdi. Öztürk bir dönem Belediye Meclis Üyeliği de yapmıştı. Yardımseverliği ile de tanınan Öztürk aynı zamanda PASVAK Yönetim Kurulu Üyesiydi. 78 yaşında yaşama gözlerini yuman Süleyman Öztürk aynı zamanda AKUT Denizli Sorumlusu Cengizhan Öztürk’ün de babasıydı.



Öztürk’ün acı kaybı Denizli’de iş ve siyaset dünyasında büyük üzüntüye neden oldu. Merhum Öztürk için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Öztürk; kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Öztürk’ün cenazesine yüzlerce seveni katıldı.



Süleyman Öztürk’ün cenaze törenine Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, DSO Başkan Yardımcısı Osman Uğurlu, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AKUT Denizli  Üyeleri, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve dernek yöneticileri ile Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon