EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMADAN TOPLUMSAL BAĞIŞIKLIĞA DESTEK KAMPANYASI

DENİZLİLİ FİRMADAN TOPLUMSAL BAĞIŞIKLIĞA DESTEK KAMPANYASI
Denizli’de demir çelik sektörünün önemli firmalarından Askon Demir, çalışanlarına yönelik bir aşı kampanyası düzenledi. Amaç toplumsal bağışıklığa destek vermek.

Askon Demir Yönetim Kurulu, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek, çalışanlarına yönelik bir kampanya düzenledi. “Hep birlikte sağlıklı günlere” sloganı ile düzenlenen kampanyada “2 doz aşı kartını getir. 100 liralık market alışveriş çekini al” duyurusu yapıldı. Amaç toplumsal bağışıklığa destek vermek.



Kampanya ile ilgili firmadan yapılan açıklamada “Askon Demir olarak ‘Toplumsal Bağışıklığa Destek Kampanyamız’ ile iş güvenliği ve sağlığını toplum sağlığı ile bütünleştirmek istedik. Amacımız daha sağlıklı yarınlarda yine hep birlikte olabilmek… Toplumsal bağışıklığı destek amacıyla personelimize özel kampanya düzenleyerek toplum sağlığına destek oluyoruz” denildi.



Kampanya kapsamında Askon Demir çalışanlarından 2 doz aşı olanlar, aşı kartıyla birlikte 100 liralık market alışveriş çeki sahibi oluyor. Ayrıca çekilişle firmanın metal duvar dekorasyonu firması olan Artepera’dan da çekilişle 3 kişiye hediye verileceği açıklandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon