EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMA TEHLİKELİ ATIKLARI EKONOMİYE NASIL GERİ KAZANDIRIYOR?

DENİZLİLİ FİRMA TEHLİKELİ ATIKLARI EKONOMİYE NASIL GERİ KAZANDIRIYOR?
Türkiye’de klasik bir geri dönüşüm var. Çözümü olmayan tehlikeli ve tehlikesiz atıklarda ise Beysu Enerji devreye giriyor ve atıkları dönüştürerek tekrar ekonomiye kazandırıyor. Beysu Enerji bu önemli işlemi nasıl yapıyor? Şimdiye kadar ne kadar atık ekonomiye geri kazandırıldı? Beysu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Alican Beyazsu, Metropol’e değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL HABER
Tehlikeli ve tehlikesiz atıkları geri dönüştüren Beysu Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Alican Beyazsu, Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Beysu Enerji atıkları dönüştürerek tekrar ekonomiye nasıl kazandırıyor? Beysu Enerji bu önemli işlemi nasıl yapıyor? Şimdiye kadar ne kadar atık ekonomiye geri kazandırıldı?

ALİCEN BEYAZSU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Alican Beyazsu bu sorulara yanıt verirken “22 yıllık bir firmayız. Bugüne kadar 300 bin ton civarında tehlikeli ve tehlikesiz atığı geri dönüştürdük. Bu yıl 20 bin ton atığı yakıta dönüştüreceğiz. Çeşitli işlemlerden geçerek yakıtı üretiyoruz. Ürettiğimiz yakıtları başka tesislere sevk ediyoruz. Ek yakıt olarak kullanıyor. İleride bu yakıtı kendimiz yakarak enerji üretmek istiyoruz. Bunu çok kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Geri dönüşümü olmayan atıklardan yakıt yapabiliyoruz. Kullanılmış boyalar, plastik, kağıt, karton, ahşap, naylon, yat parçaları, ctp e polyester atıklarından yakıt üretebiliyoruz” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon