EKONOMİ

DENİZLİLİ DUAYEN İŞ İNSANI DEMİRKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

DENİZLİLİ DUAYEN İŞ İNSANI DEMİRKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Denizlili duayen iş insanlarından DEMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demirkan, yaşama veda etti. Demirkan, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Demirkan, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZE TÖRENİNİN GÖRÜNTÜLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Denizli önemli bir değerini daha yitirmenin hüznünü yaşıyor. Denizlili duayen iş insanlarından DEMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demirkan, yaşama veda etti. Demirkan, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Denizli’de eğitim ve sağlık yatırımlarına büyük katkı sağlayarak hayırseverliği ile bilinen Demirkan’ın vefatı, iş dünyası, eğitim ve sağlık camiasını üzüntüye boğdu.



Denizlili duayen iş insanlarından DEMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demirkan son yolculuğuna uğurlandı. Demirkan’ın cenazesi Göveçlik Merkez Cami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Göveçlik Mezarlığı’na defnedildi.



Cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili,  MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı,  KalDer Denizli Başkanı Ekrem Ateş, DETGİS Başkan Yardımcıları Osman Nuri Kes ve Melih Kansız, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, DENİB Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Kazakistan Cumhuriyeti Denizli Fahri Konsolosu Okan Oğuz ve çok sayıda iş insanı yoğun katılım gösterdi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon