POLİTİKA

DENİZLİLİ DEVLET ESKİ BAKANI KOCABATMAZ İÇİN TBMM’DE TÖREN

DENİZLİLİ DEVLET ESKİ BAKANI KOCABATMAZ İÇİN TBMM’DE TÖREN
Yaşamını yitiren Denizlili Devlet eski Bakanı Mehmet Kocabatmaz için TBMM’de tören düzenlendi. Törende Kocabatmaz’ın fotoğrafını kendisi ile aynı ismi taşıyan torunu taşıdı. 

57. hükümet döneminde Bakanlık ve 21. Dönem Denizli Milletvekili Kocabatmaz için TBMM Şeref merdivenlerinde tören düzenlendi.



Törene; eşi İlknur Kocabatmaz, kızı Handan ve oğlu Ali Erdem, TBMM Grup Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, TBMM İdare Amiri Uğur Bayraktutan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Gelecek Parti Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk, Kültür eski Bakanı İstemihan Talay, Demokratik Sol Parti eski Genel Başkanı Zeki Sezer, CHP Denizli Eski Milletvekili Adnan Keskin, 21. Dönem DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, eski ve yeni dönem milletvekilleri ile yakınları katıldı.



Kocabatmaz için özgeçmişi okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra dua okundu.Törende Kocabatmaz’ın fotoğrafını kendisi ile aynı ismi taşıyan torunu taşıdı. Kocabatmaz'ın cenazesi, Cuma günü Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi'nde kılınacak cuma namazının ardından Asri Mezarlık'ta defnedilecek.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon