YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ YETİM VE ACİZLERİ KORUMA DERNEĞİ’NDEN ÖNEMLİ ETKİNLİK

DENİZLİ YETİM VE ACİZLERİ KORUMA DERNEĞİ’NDEN ÖNEMLİ ETKİNLİK
Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği, dernek yararına hayır yemeği düzenledi. Garson Şükrü’de düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu.

Pandemi döneminde etkinliklerine ara vermek zorunda kalan Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği, yeni normalleşme ile birlikte çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.



Bu kapsamda Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu, dernek yararına bir hayır yemeği düzenleme kararı aldı. Garson Şükrü’de bugün öğle saatlerinde düzenlenen yemeğe katılımın yoğun olduğu gözlendi.



Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.



Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Pakize Işıklı Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Öncelikle derneğimize destek veren katılımcılara, sizlere çok teşekkür ediyorum. Etkinliğimizin amacı derneğimize gelir sağlamak. Pandemiden dolayı bir süredir herhangi bir etkinlik yapamamıştık. Bugün ilk etkinliğimiz ile yeni dönemin açılışını yapıyoruz. 50i üniversite öğrencimize burs veriyoruz. Onlara iyi bir gelecek hazırlamak için ihtiyaçları doğrultusunda yardım yapıyoruz. Kimsesiz çocuklarımıza yaşlılarımıza aile oluyoruz. Onlara maddi manevi destek oluyoruz. Yeni projelerimiz var. Yeni dönemde etkinliklerimiz sürecek. Yemekler, geziler, konferanslar düzenleyeceğiz. En çok özlediğimiz şey ise çocuklarımızla bir araya gelmek. Onları pandemiden dolayı göremiyoruz. Onlarla da vakit geçirmek istiyoruz” dedi.

ETKİNLİKLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon