POLİTİKA

DENİZLİ’YE HIZLI TREN MÜJDESİ

DENİZLİ’YE HIZLI TREN MÜJDESİ

Denizli Metropol'ün canlı yayın programı Metropol Gündemi'nin konuğu Denizli Milletvekili Nilgün Ök oldu.  Vekil Ök, Denizli  - Aydın otoyolundan, Şehir Hastanesi’ne Denizli’yi ilgilendiren birçok konuda önemli açıklamalar yaparken, Denizlililere hızlı tren müjdesi verdi.

Denizli Metropol'ün canlı yayın programı Metropol Gündemi'nin konuğu AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök oldu.  Denizli Metropol’e yayın hayatına başarılar dileyerek programa başlayan ve öncelikle tekrar TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Vekil Ök, ülke ve Denizli için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

DENİZLİ PANDEMİ İLE MÜCADELE VE KORUNMADA ÖRNEK OLDU

Pandemi döneminde Denizli’ye 350 milyon liraya yakın bir destek sağlandığını kaydeden Vekil Ök, tüm önlemleri aldıklarını bu süreçten Türkiye’nin en az kayıpla çıkan ülkeler arasında olduğunu kaydetti. Vatandaşlara rehavete kapılmamaları gerektiğini sözlerine ekleyen AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök “Denizli şimdiye kadar pandemi ile mücadelede örnek oldu. Hastalıkla mücadele ve korunma anlamında. Bu ünvanımızı koruyalım. Vatandaşlarımız yaz gelmesi ile birlikte biraz rahatladı gibi oldu. Ama tehlike henüz geçmedi. Maske mesafe ve hijyen kurallarına lütfen uymaya devam edelim” dedi.

DENİZLİ  - AYDIN OTOYOLU DAHA KISA SÜREDE BİTECEK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun son Denizli ziyaretinde Denizli – Aydın otoyolu ile müjdeyi verdiğini ve 2022 yılında biteceğini söylediğini hatırlatan Vekil Ök, “Otoyol konusu çok tartışıldı eleştirildi, eleştirileri haklı buluyorum. Üç yıl denmişti daha önce. Son ihalede güzel bir süreç yaşandı. Alan Türk firma 2 yılda bitirme sözü verdi. Bu konuda çok sevinçliyiz” dedi.

DENİZLİ’YE HIZLI TREN GELİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Denizli Valiliği’nde bir toplantı yaptıklarını ve hızlı tren konusunu masaya yatırdıklarını kaydeden AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök “Bakanımıza Denizli’yi ilgilendiren konularla ilgili taleplerimizi ilettik. Denizli’nin hızlı tren ağına bağlanmasını istedik. Yeni hedefimiz bu. En önemli konu bu. ÇED raporu hazırlandı. Projelendirilecek. İzmir, İstanbul ve Ankara ağına Denizli’de bağlanacak. Bakanımız olumlu baktı ve bu konuda gerekli teknik çalışmalara hemen başlanacağını söyledi. Bakanımızdan hızlı tren ağına bağlanma konusunda söz aldık” diye konuştu. Şehir hastanesi ile ilgili de açıklamada bulunan Vekil Ök “Denizli Şehir Hastanesi’nin de projelendirmesi bitti, yakın zamanda nihai proje bitince yıl sonunda ihaleye çıkacak” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon