MERKEZEFENDİ

DENİZLİ’YE HALK EKMEK GELİYOR

DENİZLİ’YE HALK EKMEK GELİYOR
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ağustos ayı meclis oturumunda ek gündem önergesi ile Halk Ekmeğin müjdesini verdi. Denizli’nin ‘İlk’ Halk Ekmek projesinin hayata geçirileceği madde ile ekmeğin fiyatı belirlenerek projenin hayata geçirilmesi sağlanacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, projenin ayrıntılarını Metropol TV’ye anlattı.

ÖZEL RÖPORTAJ
İhtiyaç duyulan mahallelerde kurulacak büfeler mahalle sakinlerini halk ekmekle buluşturacak. Vatandaşın daha ucuza ekmek almasına olanak kılan Merkezefendi Halk Ekmek projesi kentte ‘ilk’ ve ‘tek’ olma açısından da büyük önem taşıyor.

ŞENİZ DOĞAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Metropol TV’ye yaptığı açıklamada “Uzun zamandır gündemimizde bu konu. Anlaşma yaptığımız fırınlar üzerinden üretilecek ekmeklerin en kolay şekilde vatandaşla buluşmasını sağlayacağız. Fırıncılar odamızla temas ettik. Maliyetine satışlarla hem fırıncı esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamamasını hedefliyoruz. Hiçbir esnafımızı da sıkıntıya sokmayacağız. İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara bazı ilçe belediyelerinde bunun örnekleri var. Vatandaşlarımıza ucuz ve lezzetli ekmek temin etmek adına önemli bir adım atıyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon