YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ VALİLİĞİ UYARDI: AŞIRI SICAK DIŞARI ÇIKMAYIN!

DENİZLİ VALİLİĞİ UYARDI: AŞIRI SICAK DIŞARI ÇIKMAYIN!
Denizli’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3 ile 9 derece üstünde seyredecek. Denizli Valiliği yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle kronik rahatsızlıkları bulunanlar, yaşlılar ve çocukların 11.00-18.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları uyarısında bulundu.

Türkiye’de mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklarının artmaya devam edeceği tahmin edilirken; Denizli’de hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkacak. Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bugün hava sıcaklığı 27-40 derece arasında seyredecek. Yarın ise en düşük hava sıcaklığı 26 en yüksek hava sıcaklığı ise 40 derece olacak. 21 Temmuz Pazar günü hava sıcaklığı daha da artacak ve termometreler 41 dereceyi gösterecek. Pazar günü düşük hava sıcaklığı ise 27 derece olacak. 22 Temmuz Pazartesi günü de hava sıcaklıkları 27 ile 41 derece arasında olacak. 23 Temmuz Salı günü hava sıcaklığı bir nebze olsun düşecek. En düşük sıcaklık 26, en yüksek ise 39 derece olacak.

Denizli Valiliği yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada; “Meteorolojik değerlendirmelere göre ilimizde önümüzdeki bir haftalık periyotta; hava sıcaklıkların bölgemizde mevsim normallerinin 3 ile 9 derece üstünde seyretmesi beklendiğinden, yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın saat 11.00 ile 18.00 arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon