EKONOMİ

DENİZLİ ÜRÜNLERİ YAKIN COĞRAFYADA BİR MARKA

DENİZLİ ÜRÜNLERİ YAKIN COĞRAFYADA BİR MARKA
Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Önceki Dönem Başkanı İsmail Yılmaz, Metropol Meydanı programında yaptığı açıklamada Denizli’nin yakın coğrafyadaki ülkelerde bir marka olduğunu belirterek “Bizim ürettiğimiz ürünlerin ebatları bu ülkelere uygun” dedi.

ÖZEL HABER
Metropol Meydanı, dördüncü bölümün konukları Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve BASİAD Önceki Dönem Başkanları oldu. TED Denizli Koleji’nden canlı yayınlanan programa BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Çoban, Ayşegül Çivi, Sibel Tahtalı ve Murat Çoban, BASİAD önceki Dönem Başkanlarından Hüseyin Memişoğlu, Selim Kasapoğlu, İsmail Yılmaz, BASİAD Üyeleri Cemal Gürsel Özdemir, Mustafa Kaynak katıldı. 



BASİAD Başkanı Şeref Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve BASİAD önceki Dönem Başkanları, yakın zamanda gerçekleştirilen TEDx Denizli etkinliği, Babadağ’la ilgili projeleri anlattı. BASİAD çalışmaları, ihracat,  markalaşma ve yeni projeler ile son ekonomi gündemi konuşuldu. Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Önceki Dönem Başkanı İsmail Yılmaz, Metropol Meydanı programında yaptığı açıklamada Denizli’nin ürettiği ev tekstili, dış giyim ve diğer ürünleriyle yakın coğrafyadaki ülkelerde bir marka olduğunu belirterek “Bizim ürettiğimiz ürünlerin ebatları bu ülkelere uygun” dedi. 
Yılmaz “Yakın coğrafyamızda, Doğu Avrupa, Arap ülkeleri, Libya’ya kadar olan  bölgede bizim marka anlamında sıkıntımız yok. Buralarda tanınıyoruz. Buradaki ebatlar bize çok uyuyor. Kendi markalarımızı buralarda çok rahat satıyoruz. Avrupa’nın diğer ülkelerinde ebatlar değişebiliyor. Bu teknik olarak zor bir iş. Burası 500 milyonluk bir pazar. Bu bölgelere iyi mal satıyoruz. Eğer düzgün, iyi ve dürüst bir şekilde satışlarımızı sürdürürsek, bu bölgedeki satışlarımızı sürdürür ve Pazar payımızı büyütürüz” diye konuştu.

İSMAİL YILMAZ’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon