EKONOMİ

DENİZLİ TURİZM SEKTÖRÜNE YENİ SOLUK: ANSA TRAVEL AÇILDI

DENİZLİ TURİZM SEKTÖRÜNE YENİ SOLUK: ANSA TRAVEL AÇILDI
Denizli turizm sektöründe önemli bir yatırım daha hizmete girdi. Ansa Travel düzenlenen törenle açıldı… Yönetim Kurulu Başkanlığını Denizlili İş İnsanı Ömer Tekiner’in yaptığı Ansa Travel, tatil organizasyonu yapacaklar için büyük avantajlar sağlayacak…

Yurtiçi ve yurtdışı seyahatler, organizasyonlar, tekne, yat ve gemi turları, otel rezervasyonları gibi birçok hizmeti vatandaşlara sunan Ansa Travel Denizli’de açıldı.



Yönetim Kurulu Başkanlığını Ömer Tekiner’in yaptığı Ansa Travel’in açılışına Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Orçun Sarıhan ve Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, turizm sektör temsilcileri, iş insanları ve davetliler katıldı.



Ansa Travel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tekiner açılışta yaptığı açıklamada ”Pandemi sürecinin ardından turizmin hareketlenmesiyle birlikte vatandaşlarımıza uçak bileti, otel turları, rezervasyonlar, vize işlemleri, gemi turları ve yurtdışı seyahatlerini programlamak ve tüm işlemlerini yapmak için Ansa Travel’i Denizlililerin hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile Ansa Travel’a gelip tüm seyahat ve gezi organizasyonlarını bizim vasıtamızla çözebilirler” diye konuştu. 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon