EKONOMİ

DENİZLİ TİCARET ODASI’NDAN TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

DENİZLİ TİCARET ODASI’NDAN TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için DTO Heyetine başarılar diledi.



Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ziyarette yaptığı açıklamada  “Tüm Denizli esnafımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. 30 meslek komitemizin tamamını üyelerimizin oluruyla seçti. Güzel bir katılım oldu. 30’da 30 tüm komitelerimizi kazandık. Denizli’miz tam destek verdi. Biz düğün havasında bir seçim gerçekleştirdik. Çalışanın koşturanın mücadele edenin şehirler yanında olur. Bugün seçim gününde Denizli’miz yanımızda oldu. Buradan tüm esnafımıza, ticaret erbabımıza, sanayicimize ve ihracatçımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımıza özellikle yoğun bir katılımla geldik. Özellikle pandemi döneminde bizim sahadan kendilerine aktarmış olduğumuz, sektörlerden gelen 169 tane konuyu bizzat kendisine ilettik. O da bizzat takip etti. İlgili Bakanlara iletti. Sayın Cumhurbaşkanımıza konuları taşıdı. Hızlı bir şekilde sonuç aldık. Pandemiyi güçlü bir şekilde atlattık. İhracatımızı, istihdamımızı, üretimimizi artırarak devam ettirdik.  Burada da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızın önderliğinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ve takdiri ile Bakanlarımızın da emeğiyle hızlı sonuçlar elde ettik. Sayın Rifat Başkanımıza buradan canı gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü 365 odanın borsanın sektörlerin yanında. Sayın Başkanımızın da inşallah Genel Kurul’da, bugün Denizli heyeti güçlü geldi. Onun çalışkanlığı, azmi, gayreti ve memleket sevdalısı olmasından dolayı biz de bu süreçte yanında olacağız” dedi.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon