EKONOMİ

DENİZLİ TİCARET ODASI’NDAN EĞİTİME DESTEK

DENİZLİ TİCARET ODASI’NDAN EĞİTİME DESTEK
Denizli Ticaret Odası, şehrin ticaret ve sosyal hayatına dokunduğu gibi eğitime de destek oluyor. Bu kapsamda Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar için kırtasiye yardımında bulunuldu.

20 bini aşkın üyesi ile Denizli’nin en büyük STK’sı olan Denizli Ticaret Odası eğitim yardımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar için kırtasiye yardımında bulunuldu. Yardımlar Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve beraberindekiler tarafından Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen’e teslim edildi.



Açıklamada bulunan Denizli Ticaret Odası “Eğitimciler, milletinin yarınlarına yatırım yaparken ülkesinin geleceğini de yazarlar. Pamukkale İlçe Milli #Eğitim Müdürümüz Mehmet Çimen ile, ilçesinin kırsalında kalan mahallerimizdeki okullarımızın kırtasiye ihtiyacını karşılamak için yardımda bulunduk. Güle güle kullansınlar. Birlikte Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi de ziyaret edip, Denizli Ticaret Odamızda mesleki eğitimle ilgili yürüttüğümüz projelerimiz ve faaliyetlerimizi anlattık. Okulumuzun yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi aldık” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon