POLİTİKA

DENİZLİ SANAYİSİNİ BİR ÜST LİGE TAŞIMAK İSTİYORUM

DENİZLİ SANAYİSİNİ BİR ÜST LİGE TAŞIMAK İSTİYORUM
CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Orpak, Metropol Siyaset programında “Denizli Milletvekili seçilmeniz halinde ilk icraatınız ne olacak” sorusunu yanıtladı. Orpak “Denizli sanayisinin iş dünyasının sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Bu sorunları mecliste çözmek, Ankara’yı Denizli’ye taşımak ve Denizli sanayisini bir üst lige taşımak istiyorum” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Orpak, Metropol Siyaset programında “Denizli Milletvekili seçilmeniz halinde ilk icraatınız ne olacak” sorusunu yanıtladı.

Orpak “Denizli sanayisinin iş dünyasının sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Bu sorunları mecliste çözmek, Ankara’yı Denizli’ye taşımak ve Denizli sanayisini bir üst lige taşımak istiyorum. Denizli Makine İhtisas OSB yolda. Çivril OSB ve Bozkurt OSB var. Denizli sanayisinin, iş dünyasının sorunları belli. Bende bir sanayiciyim, mühendisim. MAKSİAD Yönetim Kurulu Üyesiyim. Sorunları çözmek bizim işimiz. Denizli sanayisinin bir ulaşım sorunu var. Otoyol daha yeni yapılıyor. Demir yolu taşımacılığı sorununu acilen çözmemiz gerekiyor ” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon