EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİSİ-İHRACATI 2022’DE DAHA DA BÜYÜYECEK

DENİZLİ SANAYİSİ-İHRACATI 2022’DE DAHA DA BÜYÜYECEK
FUNİKA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Sözkesen, Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Sözkesen, Denizli ihracatının 2021 yılını rekorlarla kapatacağını, 2022 yılına ise iyi bir başlangıç yapılacağını ön gördüğünü söyledi. Sözkesen, 2022 yılında Denizli sanayisi ve ihracatının daha da büyüyeceğini işaret etti.

ÖZEL HABER
Denizli iş dünyasının merakla beklediği, Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) genel kurulu DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası’nda gerçekleşti. 15. Dönem Yönetim Kurulu’na seçilen genç jenerasyon sanayicilerinden FUNİKA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Sözkesen, Denizli Metropol’e konuştu. Sözkesen, öncelikle DEGİAD’ın yeni dönem yönetim kurulunda yer alması ile ilgili görüşlerini aktardı. Sözkesen “Yeni yönetimimiz tüm Denizli için hayırlı olsun. DEGİAD Denizli’nin en önde gelen STK’larından biri. Hem üye sayısı hem de yaptığı aktiviteler anlamında. Yeni dönemde çok güçlü bir yönetimle birlikte büyük işler yapacağımıza inanıyoruz. Yönetimde yer almaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.



Denizli ihracatı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kemal Sözkesen, 2021 yılının rekorlarla kapatılacağını, 2022 yılına ise iyi bir başlangıç yapılacağını ön gördüğünü söyledi. Sözkesen, 2022 yılında Denizli sanayisinin daha da büyüyeceğini işaret etti. Sözkesen “2020 Mart döneminde durgunluk yaşandı. Ardından yaz ayları ile birlikte Avrupa ve ABD pazarının açılmasıyla talep arttı. Sadece tekstil sektörü değil, tüm ihracat kalemlerinde bu geçerli. Bir yıldan bu yana Denizli’ye yeni makina ve fabrika anlamında yatırımlar yapılıyor. Rekorlar kıran ihracatımızın önümüzdeki bir yıllık süreçte de devam edeceğini düşünüyorum. 2021’i rekorlarla kapatacağımızı ve 2022’nin de iyi başlayacağını öngörüyorum. Büyük yatırımlarla Denizli sanayisi ve ihracatının daha da büyüyeceğine inanıyorum” dedi.

FUNİKA HOLDİNG BAŞKAN YARDIMCISI KEMAL SÖZKESEN’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon