EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİCİSİ BU KRİZİ DE AŞAR

DENİZLİ SANAYİCİSİ BU KRİZİ DE AŞAR
Rusya – Ukrayna Savaşı ve enerji krizi ile birlikte bütün Avrupa’yı sarsan resesyon, özellikle Denizli’de tekstille ilgili talep daralmasına yol açtı. New Home Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Karabacak,  sektörde yaşadıkları sıkıntıları Metropol TV’ye anlattı. Karabacak, Denizli sanayicisinin bu krizi de aşacağını söyledi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Rusya – Ukrayna Savaşı, enerjiye gelen üst üste zamlar, beraberinde Avrupa’da resesyonu getirdi. Türkiye’de özellikle tekstil piyasasını etkileyen resesyon, Denizli’de de birçok tekstil firmasının sıkıntı yaşamasına yol açtı. Resesyonun Mart ayına kadar sürmesi öngörülüyor. New Home Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Karabacak,  sektörde yaşadıkları sıkıntıları Metropol TV’ye anlattı.

OKTAY KARABACAK'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Karabacak “Denizli tekstilcisi bu tür krizleri hep yaşıyor. Denizli sanayicisi bu krizleri aşabilecek durumda. Mart ayına kadar sürecek deniyor ama daha erken de bitebilir.  Sanayicimiz bunun altından kalkar. Umarım bu günler geçer. İyi günler gelir. Firma olarak resesyonu yaşıyoruz ama çok sıkıntı çekmiyoruz. Siparişlerimiz var. Kapasitemiz düşüyor, ama boşta kalmıyoruz. Bu günlerin geçeceğini düşünüyorum” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon