EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİ ODASI’NIN YENİ HİZMET BİNASINDA SONA DOĞRU

DENİZLİ SANAYİ ODASI’NIN YENİ HİZMET BİNASINDA SONA DOĞRU
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri yıllardır özlemi çekilen ve şimdilerde inşaatı bitmek üzere olan, önümüzdeki bir ay içinde ise hizmete girmesi beklenen hizmet binasında incelemede bulundu.

ÖZEL HABER
1 Eylül 2020 tarihinde ihale edilen ve o tarihten bu yuna hummalı bir çalışma içinde inşaatı devam eden Denizli Sanayi Odası yeni hizmet binası Denizli’nin İzmir yolu girişinde yükselmeye devam ediyor.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri yıllardır özlemi çekilen ve şimdilerde inşaatı bitmek üzere olan, önümüzdeki ay ise açılışı yapılması düşünülen hizmet binasında incelemede bulundu.



Buluşmada Mimar İbrahim Şenel ve yüklenici firma inşaatın son durumu ile ilgili bilgi verdi. Ardından Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri binayı gezdi incelemede bulundu.



Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada, Denizli’nin girişinde yüksek prestijli önemli bir binayı hizmete alacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek “Bugün inşaatımızın son durumunu görmek için Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizle birlikteyiz. Her gün işe gitmeden önce mutlaka buraya uğruyorum. İnşaat aşamalarını adım adım takip ediyorum. finale yaklaştık. 15 – 20 Ekim gibi gececi kabul, Ekim sonu Kasım başı gibi sanayi odasında mesai burada başlar diye düşünüyorum. Bugünde meclis üyelerimize son durumu göstermek istedik. Burası Denizli sanayisinin ve sanayicisinin bir eseri” dedi.

DSO KURMAYLARININ BİNA İNCELEME GÖRÜNTÜLERİNİ VE AÇIKLAMALARI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


DENİZLİ SANAYİ ODASI YENİ HİZMET BİNASI HAKKINDA
Denizli sanayisine yakışan, gösterişten uzak ancak fonksiyonel bir bina olması beklenen Denizli Sanayi Odası hizmet binası 4 bin 500 m2 inşaat alanına sahip. Bina bodrum + 4 kattan oluşacak. Yönetim Kurulu ve meclis toplantılarının yapılacağı toplantı salonları dışında 150 kişilik bir konferans salonunun yer alacağı yeni bina yeri ile de gözde bir konumda. Denizli Şehir Stadyumu, Denizli Emniyet Müdürlüğü sosyal tesis binası gibi kamu yatırımlarının bölgeye yapılacak olması, ayrıca bölgede Sinpaş Auacity Denizli’nin de bulunması, şehrin yeni yatırımlarının orada olması, Denizli Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının ne kadar önemli bir yere yapıldığının bir göstergesi.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon