EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİ ODASI İTALYA İRTİBAT OFİSİ AÇILDI

DENİZLİ SANAYİ ODASI İTALYA İRTİBAT OFİSİ AÇILDI
Denizli Sanayi Odası bünyesinde kurulan İtalya İrtibat Ofisi düzenlenen törenle açıldı. Ayrıca DSO ile İzmir – İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı. Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, İtalya ve Denizli arasında ticaret ve ihracatı geliştirmek istediklerini söyledi…

Sanayicilerin İtalya ile ticari ilişkilerinde ve vize konularında problemlerinin hızlı bir şekilde çözülebilmesi adına, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu Heyetinin girişimleriyle, İzmir İtalyan Konsolosu Valerio Giorgio ve İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pietro Alba ile gerçekleştirilen temaslar neticesinde, Denizli Sanayi Odası bünyesinde ''İtalya İrtibat Ofisi'nin açılışı gerçekleştirildi.



Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş, İzmir İtalyan Konsolosu Valerio Giorgio ve İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pietro Alba'nın katıldığı ''Protokol İmza Töreni ve İtalya İrtibat Ofisi Açılış Töreni'' konuşmalarını gerçekleştiren Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, ''Açtığımız ofis, İtalya ile Denizli sanayisi arasındaki ticari ilişkiler ve yatırım ilişkilerini arttırmakta önemli bir rol oynayacaktır. Bundan sonraki süreçte İtalya ile çalışmalarımız hızlanarak devam edecek, ithalat olsun, ihracat ve de yatırım anlaşmaları olsun, Denizli Sanayi Odası'nın bu İtalya Ofisi ile sanayicimize bu noktada rehberlik edeceğiz'' diyen Başkan Kasapoğlu, katılımcılara katıldıkları için teşekkür ederek, imzalanan mutabakatın hayırlara vesile olmasını diledi.



Mutabakatın imzalanmasından sonra heyet, kurdele keserek Denizli sanayisi ve İtalya sanayisi arasında köprü görevi yapacak İtalya İrtibat Ofisi'ni faaliyete geçirdi. İlk toplantısını Feridun Alpat Salonu’nda yapan ofis, faaliyet planlarını toplantıya katılan sanayicilerle değerlendirdi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon