POLİTİKA

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI
Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü nedeniyle Denizli kent protokolü mesaj yayımlayarak, Denizlili babaların gününü kutladı.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU
"Babalarımız, hayatımız boyunca bizlere doğruyu ve yanlışı öğreten, her zaman yanımızda olan kahramanlarımızdır. Onların öğretileri ve bize verdikleri değerler, hayatımızın her alanında bize rehberlik etmeye devam ediyor. Güven, samimiyet, güçlü duruş, gayret ve dürüstlüğün temelini babalarımızdan aldığımız sevgiyle hayatımızda inşa ediyoruz. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, babası Ali Rıza Efendi, şehit ve gazilerimizin babaları ile kendi babam olmak üzere, tüm babalarımıza saygı ve minnetlerimi sunuyorum. Her biri, bizim için birer kahramandır ve onların değerini her zaman bilmeliyiz" dedi. Başkan Çavuşoğlu, babalarına duydukları sevgiyi ve saygıyı göstermek için bu özel günü fırsat bilen çocuklara da seslenerek, "Bu özel gün, babalarımıza olan sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmek için güzel bir fırsattır. Herkesin Babalar Günü'nü kutluyorum ve tüm babalara sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum"

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN
“Hiçbir karşılık beklemeden, neredeyse bir ömrü çocukları için geçiren her bir babanın birer kahraman olduğunu belirten Başkan Doğan, “Varlığı ile çocuklarına özgüven aşılayan, çocukların ilk kahramanı olan, daima ailesine kol, kanat geren babalarımız hepimiz için çok değerlidir. Yüreklerindeki sevgiyi, şefkati, hoşgörüyü karşılıksız olarak evlatlarına sunan ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını hayata en iyi şekilde hazırlamak için canla, başla çalışır. Babalarımız, çocuklarının mutlu, sağlıklı ve güzel bir yaşam sürdürebilmesi için elinden geleni yapar. Her türlü zorluğa karşı dik durmayı, mücadeleyi bırakmamayı, her koşulda ayakta kalmayı öğretir. Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların, Babalar Günü'nü kutluyorum”

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI ALİ RIZA ERTEMUR
“Yerleri asla doldurulamayacak, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek babalar, evlatlarının her zaman ilk kahramanları olmuşlardır. Çocuklarına iyilik, doğruluk, dürüstlük gibi kavramlarla birlikte yol göstericilik rolünü üstlenen babalarımız, ailenin temel direğidir. ‘Baba Ocağı’ kavramı da, babalarımızın her zaman her şeye rağmen evlatlarını koruyup kollamasından gelir. En zor günlerimizde ellerimizden tutan, güven veren gülümsemesiyle bizleri yaşama hazırlayandır babalarımız. Ailesi için fedakârlıktan, mücadeleden kaçmadan, çocuklarına güvenli bir gelecek hazırlama gayretinde olan babalarımız saygının ve sevginin sembolleridir. Pamukkale Belediye Başkanı olarak ben de üç kız evlat babası olarak, babalık duygusunu yaşamaktayım. Ama öncelikle ben de bir evlat olarak, anne ve babalarımızın kıymetini yarın değil bugün ve her gün bilmemiz gerektiğini söyleyebilirim. Bu duygu ve düşünce çerçevesinde, güzel günlerin mimarlarından olan değerli babalarımız ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü yetiştiren Ali Rıza Efendi olmak üzere, ebediyete intikal eden babalarımızı rahmetle, minnetle, şehit ve gazi babalarımızı da şükranla anıyorum. Tüm babalarımızın ve baba adaylarının babalar gününü kutluyorum”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon