POLİTİKA

DENİZLİ PROTOKOLÜ’NDEN YENİ YIL MESAJLARI

DENİZLİ PROTOKOLÜ’NDEN YENİ YIL MESAJLARI
Denizli protokolü yeni yıl mesajları yayımladı. Mesajlardaki ortak vurgu ise yeni yılın sağlık, mutluluk ve barış getirmesiydi.

DENİZLİ VALİSİ ÖMER FARUK COŞKUN
“Önemli gelişmelerin yaşandığı 2023 yılını sevinçleriyle, hüzünleriyle geride bırakırken büyük umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle 2024 yılına giriyor olmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.  Yeni yılda umutlarımızı, heyecanımızı ve hedeflerimizi bir adım daha ileriye taşıyarak ülkemizin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlamak adına milletimizle daha çok kenetleneceğiz. Bu amaçla 2024 yılının başarıları kucakladığımız bir yıl olması gönülden temennimizdir. Yeni yılla birlikte hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek cennet vatanımızın gelişmesi için daha çok gayret göstereceğiz, göstermeliyiz.  İnsan olarak hepimizin ortak özlemi, dünyanın dört bir yanında hiç istemesek de var olan zulüm, acı ve gözyaşının son bulup yeni yılla birlikte sevgi, barış ve hoşgörünün yakın coğrafyamıza ve tüm dünyaya hâkim olmasıdır.  2024 yılının gerek ülkemizde gerekse tüm dünyada birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha güçlü hale getireceğimiz, yaşanabilecek tüm olumsuzluklara rağmen birbirimize daha çok kenetleneceğimiz, demokrasi, insan hakları ve kalkınma yolundaki çabalarımızı yeni başarılarla taçlandıracağımız bir yıl olacağına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; bütün Denizlili hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
“Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın huzuru, konforu ve mutluluğu için gayret ettik. 2023 yılında da hep taş üstüne taş koyduk. Şehrimizin sorunları karşısında hiç bir zaman geri adım atmadık, köklü çözümler ortaya koyarak gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir Denizli bırakmak için çalıştık. Allah’ımın bir lütfu olan güzel şehrimizin nereden nereye geldiğine hep beraber şahit olduk. Bugün Denizli’miz ülkemizde parmakla gösterilen, dünya şehirleriyle yarışan bir konuma geldi. Denizli’miz 2023 yılında da hak ettiği hizmetleri en üst seviyede aldı, ancak daha yapacak çok işimiz var. İnşallah yeni yılda da el ele, gönül gönüle çalışarak şehrimizi daha ileri ve güzele götürmek için hep birlikte koşacağız. İlk günkü heyecan ve azimle Denizli’mizi ilklerle tanıştırmaya devam edeceğiz. Çünkü bir ve beraber olduğumuz zaman aşılmayacak engel, varılamayacak hedef yoktur. 2024, barışın, huzurun, kardeşliğin hüküm sürdüğü ve tüm dünyada sevginin hakim olduğu bir yıl olur inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hayırlara vesile olmasını diler, şehrimize, insanlarımıza, ülkemize güzellikler getirmesini temenni ederim. Yeni yılımız kutlu olsun”

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN
“Sevinçleriyle, kederleriyle, yaşamış olduğumuz 2023 yılını geride bırakıyor ve yepyeni bir yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl dostluğun, barışın, sevginin, huzurun ve heyecanların daha çok arttığı güzel ve özel günlerdir. 2023 bizim için hayatın her alanına dokunan, ilçemizin her canlısına, her sokağına, her kapısına seslenen projelerimizi teker teker gerçekleştirdiğimiz bir yıl oldu. 2023 yılı Cumhuriyetimizin 100. yılıyla taçlanan bir yıl oldu. Bizler, 2024 yılında da ilçemiz ve ilçemizin güzel insanları için yılmadan, yorulmadan çalışmaya, üretmeye ve üretenleri desteklemeye devam edeceğiz. Bütçeyi doğru kullanarak, insan odaklı, insana dokunur çalışmalarımız yeni yılda da devam edecek. Dostluğun, barışın, sevginin, huzurun, hukuk ve adaletin olduğu bir yıl olmasını diliyor, kimsenin yatağa aç girmediği, annelerin yüzünün güldüğü yeni bir yılın gelmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Merkezefendili hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum”

PAMUKKALE BELEDIYE BAŞKANI AVNI ÖRKI
“Koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “ 2023 yılı hem ülkemiz hem dünya için zor bir yıl oldu. 2023 yılının başında yaşadığımız asrın afetiyle yüreklerimiz yandı. Geride kalan yıl içinde depremler, seller yaşadık. Ama milletçe el ele vererek yaraları sarmak adına tek yürek olduk. Paylaşmanın kıymetini daha güzel gördük. Devlet, millet el ele vererek yaraları el birliği ile sardık. Vatan, bayrak için canlarını hiçe sayan Mehmetçiklerimizin şehit haberleriyle derinden sarsıldık. 2023 bizlere yine savaşın tek kaybedeninin çocuklar olduğunu gösterdi. Filistin ve Gazze’de çocukların ve masum sivillerin şehit olduğu haberleriyle yüreklerimiz dağlandı. Ne yazık ki hala da dağlanmaya devam ediyor. 2023'te ülke olarak önemli bir seçim yaptık. Milletimizin takdirleriyle Cumhurbaşkanı olarak yine AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan aynı göreve seçildi. Voleybolda Bayan Milli Takımımız Dünya Şampiyonu olarak milletimizi gururlandırdılar. Pamukkale Belediyesi olarak hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktık. Bu yıl içinde her zaman olduğu gibi ilçemizde yaşayan yaklaşık 350 bin insanımızın mutluluğunu sağlamak için gece gündüz demeden mesai arkadaşlarımızla birlikte çok çalıştık. Temennim şudur ki; Çocukların ölmediği, ağlamadığı, yetim öksüz kalmadığı, ayaklarının sıcacık, karınlarının tok, yüreklerinin umut dolu olduğu bir 2024 yılı olsun. Acısıyla, tatlısıyla, kazandıklarımızla, kaybettiklerimizle bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yılın başta Pamukkaleli ve Denizlili hemşehrilerim olmak üzere, cennet vatan Türkiye’miz ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Mutlu yıllar diliyorum".

TAVAS BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN İNAMLIK
“Kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni umut ve beklentilerin oluştuğu ve güzel başlangıçların yaşanacağı yeni bir yıla giriyoruz. Yeni bir yıla girmenin umut dolu sevinciyle geride kalan yılı başarıyla uğurlamanın mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir zaman azalmayan hizmet aşkımızla, 2023 yılında da her bir günümüzü dolu dolu geçirdik. Sizlerden aldığımız güç ve sevgiyle durmadık, yorulmadık, çalışmaya, üretmeye, tüm gücümüzle devam ettik. Sizlerin sevinci bizim sevincimiz oldu, mutluluğunuzu çoğaltmak için yanınızda olduk. Gösterdiğiniz bu içten ve samimi yaklaşım; tüm makamların üzerinde. Çalışmalarımızın vatandaşlarımızın nezdinde takdir görmesi, en büyük motivasyon kaynaklarımızdan birisi. İşte bu güç, enerji ve gururla uğurluyoruz 2023 yılını. Ben ve tüm ekip arkadaşlarım, 2024 yılında da çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Var olanla yetinmeyeceğiz, daha iyisini yapmak için, daha çok çalışacağız. Durmayacağız, yaptığımız hizmetlere yenilerini eklemek için daha çok üreteceğiz. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hizmet etme onuruna sahip olduğumuz gibi sorumluluğunu da taşıdığımız Denizli’mizin incisi Tavasımızda, halkımızın istek ve taleplerinin karşılandığı, tüm hemşehrilerimizin yaşamaktan mutlu olduğu ve iftihar ettiği bir İlçe inşa etmek için aşkla çalışıp, aşkla üretiyoruz. Hep birlikte yeni başarılara imza atacağımız 2024 yılında heyecanımız ve motivasyonumuz her zaman olduğu gibi zirvede. 2024 yılının da daha önceki yıllarda olduğu gibi Tavasımızın kazanacağı, ülkece birlik ve beraberliğimizin daha da güçleneceği bir yıl olmasını temenni eder, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dilerim”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon