EKONOMİ

DENİZLİ OSB YÖNETİMİNDEN BAŞKAN KEPENEK’E ZİYARET

DENİZLİ OSB YÖNETİMİNDEN BAŞKAN KEPENEK’E ZİYARET
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Honaz Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Yüksel Kepenek’i makamında ziyaret etti ve başarılar diledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde tekrar belediye başkanı seçilen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e ziyaretler sürüyor. Son ziyaret Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan geldi.



Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, Yönetim Kurulu Üyesi Cemalcan Sirkeci ve Bölge Müdürü Ahmet Taş, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i makamında ziyaret ederek, yeni dönem için başarılar diledi. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişi ve işbirlikleri de konuşuldu.



Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ”Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, Yönetim Kurulu Üyesi Cemalcan Sirkeci ve Bölge Müdürü Ahmet Taş konuğumuz oldular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon