EKONOMİ

DENİZLİ OSB’DE İTFAİYECİLİK HAFTASI KUTLAMASI

DENİZLİ OSB’DE İTFAİYECİLİK HAFTASI KUTLAMASI
25 Eylül-1 Ekim Dünya İtfaiyecilik Haftası kapsamında Denizli Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik ve Uygulamada Karşılaşılan Zorluklar” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Dünya İtfaiyecilik Haftası’nda “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik ve Uygulamada Karşılaşılan Zorluklar” konulu bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı. Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı, itfaiyeciler ve sanayiciler katıldı.



Toplantıda Denizli OSB İtfaiye Müdürü İsa Bay ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yangın Önleme Şube Müdürü İbrahim Karaçay, katılımcıları yangından korunma yolları, binaların yangından korunmasına yönelik yönetmelikler, bahsi geçen yönetmelikleri uygulamada yaşanılan zorluklar ve çözüm önerileri hakkında gerçekleştirdikleri sunumlarla bilgilendirdiler.



“İTFAİYECİLERİMİZ TOPLUMUN GÜVEN KAYNAĞIDIR”
Kahraman itfaiyecilerin İtfaiyecilik Haftası’nı kutlayan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş; “Yangınlarda en ön cephede görev alan itfaiyecilerimiz, büyük bir özveriyle çalışmakta ve toplum için güven kaynağı olmaktadırlar. Bölgemizde de Denizli OSB İtfaiye Müdürlüğümüzle birlikte yangın ve doğal afetlere yönelik gerekli tüm tedbirler alınarak, firmalarımıza yıl içerisinde düzenli bir şekilde eğitimler verilmektedir. İtfaiye Müdürlüğümüz modern ekipmanlar ve uzman personellerle, sanayicilerimizin ve firmaların güvenliği için 7/24 müdahaleye hazır bir şekilde çalışmaktadır. Bu vesileyle, Yönetim Kurulumuz adına cesaret ve özveriyle çalışan kahraman itfaiyecilerimizin İtfaiyecilik Haftası’nı kutlar, görevlerinde başarılar dilerim” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon