EKONOMİ

DENİZLİ’NİN YÜKSELEN SEKTÖRÜ PEYZAJ

DENİZLİ’NİN YÜKSELEN SEKTÖRÜ PEYZAJ

Denizli’de tarım ve bahçe-peyzaj alanında hizmet veren Platin Çevre Sağlığı, Peyzaj ve Bahçe Ürünleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Mutcalı, özellikle son dönemde müstakil ev, bahçe ve fabrikalardaki açık alanlarda peyzaja olan rağbetin arttığını belirterek, bu konuda A’dan Z’ye tüm hizmeti verdiklerini söyledi.

ÖZEL RÖPORTAJ

Pandemi sonrası müstakil ev ve bahçelere olan ilgi arttı. Denizli’de tarım ve bahçe-peyzaj alanında hizmet veren Platin Çevre Sağlığı, Peyzaj ve Bahçe Ürünleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Mutcalı, özellikle son dönemde müstakil ev, bahçe ve fabrikalardaki açık alanlarda peyzaja olan rağbetin de arttığını söyledi.


SERKAN MUTCALI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

Mutcalı “Biz Platin olarak peyzaj anlamında hizmet veriyoruz. Denizli Halkı’nın bu konuda büyük ilgisi var. Bu konularda A’dan Z’ye tüm hizmetleri sunuyoruz. Denizlililer peyzajı seviyorlar. Naif insanlar. Gerek sanayiciler, gerek villalar, fabrika alanlarında en ufak bir alanı bile yeşillendirmek istiyorlar. Talepler gelince bizde elimizden geleni yapıyoruz. Peyzaj görsele büyük katma değer sağlıyor. Dikey bahçecilik de bu konuda büyük önem arz ediyor. Tüm alanların yeşillendirilmesi başta olmak üzere tüm hizmeti sağlıyoruz” dedi.

 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon