EKONOMİ

DENİZLİ’NİN YENİ DEFTERDARI O İSİM OLDU

DENİZLİ’NİN YENİ DEFTERDARI O İSİM OLDU
Vergi Dairesi Başkanlıkları’nın unvanı, 1 Eylül’de çıkan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ‘Defterdarlık’ olarak değiştirildi. Denizli Vergi Dairesi Başkanı olarak görev yapan Halil Tekin Bursa Defterdarı oldu. Yerine ise o isim atandı…

1 Eylül’de çıkan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra teşkilatı olan Defterdarlıklar ile Gelir İdaresi Başkanlığı’nın taşra teşkilatı olan Vergi Dairesi Başkanlıkları tek çatı altında toplandı. Vergi Dairesi Başkanlıkları unvanı, ‘Defterdarlık’ olarak değiştirildi.

Kararname ile Gelir İdaresi Başkanlığı’na doğrudan bağlı 81 ilde Defterdarlık kuruldu, taşrada Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın en büyük memuru il ve ilçeler teşkilatının amiri sıfatını kazandı.

Denizli Vergi Dairesi Başkanı olarak görev yapan Halil Tekin, Defterdar olarak Bursa’ya atandı. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Mustafa Özdemirci ise Denizli Defterdarı oldu. Kente gelerek 2 Eylül’de göreve başlayan Defterdar Özdemirci, Denizli’ye en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon