EKONOMİ

DENİZLİ’NİN İNSAN KAYNAĞI VE YENİ JENERASYONUN İŞE BAKIŞI

DENİZLİ’NİN İNSAN KAYNAĞI VE YENİ JENERASYONUN İŞE BAKIŞI
Denizli Metropol’de “Metropol Meydanı” programı DESİAD Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili soruları yanıtladı. Denizli’de yeni jenerasyonun işe bakışı ve kentin insan kaynağı ile ilgili ise DESİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Tima Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Esra Kasapoğlu Ünlü konuştu.

ÖZEL HABER
Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi. “Metropol Meydanı” programı başladı. Çok katılımlı, çok sesli Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’dan gerçekleşen canlı yayında program konukları DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyeleri oldu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği katılımcıları, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili son güncel ve gündem konuları Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuştu. Denizli’de yeni jenerasyonun işe bakışı ve kentin insan kaynağı ile ilgili ise DESİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Tima Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Esra Kasapoğlu Ünlü konuştu.



Ünlü “Denizli’nin yeni jenerasyonu kendini geliştirdi. Geliştirmek zorunda. İkinci nesil, üçüncü neslin yeni gelişmeleri takip etmesi gerekiyor. Eğitim şart diyorum bende. Bizim en büyük sıkıntımız istihdam. Çalıştıracak konuyla ilgili personel bulmakta güçlük çekiyoruz. Burada meslek liselerinin önemi ortaya çıkıyor. DESİAD olarak Pamukkale Üniversitesi ile bir protokol imzaladık. Geri dönüşü mutlaka olacak. Başarılı bir proje oldu. Sektörümüzle ilgili hem lisede hem de üniversitede gençleri heveslendirici bir tutum sergilememiz gerekiyor” diye konuştu.

DESİAD YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE TİMA TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ESRA KASAPOĞLU ÜNLÜ’NÜN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon