YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ’NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞU

DENİZLİ’NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞU

Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Raşit Özdemir, Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programının canlı yayın konuğu oldu. Denizli’de 100 bine yakın Afyonlu’ya hitap ettiklerini kaydeden Özdemir, Denizlililerle et-tırnak gibi olduklarını belirterek “Hepimiz yörüğüz. Ayrı gayrı yok. Denizlililerle Afyonlular kardeştir” dedi.

2004 yılında Denizli’de yaşayan Afyonlular olarak hemşeri derneğini kurduklarını belirterek, kurulduğu günden bu yana büyük bir birliktelik yaşadıklarını söyleyen Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Raşit Özdemir, kentte 100’e yakın çok önemli işadamının kentte istihdam yarattığını söyledi.

 

DENİZLİ’DE AFYON’DAN ÇOK AKRABAMIZ VAR

Mermer ve traverten anlamında Denizli’de yatırım yapan Afyonluların, 1980’li yıllarda iş ve istihdam için Denizli’ye göç ettiklerini belirten Başkan Özdemir “Bizler yörüğüz. Denizlilileri çok seviyoruz. Onlarda bizi seviyor. Denizli’de yerleşik hayata geçince Afyonlular, Denizli’de Afyon’dan çok akrabamız var” diye konuştu.

 

PANDEMİ SONRASI ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK

Pandemi döneminin her sektörü vurduğu gibi dernek olarak kendilerini de etkilediğini sözlerine ekleyen Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Raşit Özdemir, “Virüs belasından kurtulduktan sonra geçen yıl yaptığımız Sucuk Döner Şenliğimizi yine yapacağız. Yöresel yiyeceklerimizi Sucuk, Lokum, Ekmek Kadayıfı gibi ürünleri yine Denizlililerle buluşturacağız” dedi.

 

YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Üyelere yönelik, sağlık ve çeşitli sektörlerde indirim kampanyaları düzenlediklerini, Ramazan ayında da ramazan paketi yardımları yaptıklarını, bunun Ramazanla sınırlı kalmayıp sürekli yaşandığını kaydeden Başkan Özdemir, hemşerilerinin tüm sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirterek, “Hepsine bir telefon kadar yakınız” dedi. Başkan Özdemir, dernek olarak Afyon ürünlerinin satıldığı yöresel ürün pazarı açmak istediklerini bununla ilgili çalışmanın sürdüğünü kaydetti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon