KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

DENİZLİ’NİN DÖRT BİR YANINDA 23 NİSAN KUTLAMASI

DENİZLİ’NİN DÖRT BİR YANINDA 23 NİSAN KUTLAMASI
Denizli’de birçok sitenin yönetim organizasyonunu üstlenen Fibart Mühendislik ve Danışmanlık Şirketi, Arya Bando Ekibi ile gün boyu; hizmet verdikleri sitelerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yaptı.

Kentte pandemi nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları genelde sade ve az katılımlı yapılırken, Denizli’de 17 sitenin yönetim organizasyonunu sürdüren Fibart Mühendislik ve Danışmanlık Şirketi, Bando Ekibi ile farklı bir etkinliğe imza attı.

Gün boyu; hizmet verdikleri siteleri dolaşan bando ekibi, icra ettikleri marşlar ve şarkılarla site sakinlerine coşkulu anlar yaşattı. Denizli’nin dört bir yanında bulunan Palmiye Konutları, Kibele Konutları, Tower Center, Loca Glorıum, Seyir Konutları, Rüya Kent Sitesi, Tuğra Konutları, Bağbaşı Konutları,  Derin Konutları, Şirinköy Taş Evler, Tuğra, Golıfe’de yaşayanlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Fibart Mühendislik ve Danışmanlık‘ın organizasyonu ile gururla kutladı.

Fibart Mühendislik ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hümeyra Bakmallı “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla yönetimini üstlendiğimiz sitelerdeki çocuklarımızla birlikte kutladık. Bu tür organizasyonlarımız devam edecek” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon