YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ METROPOL YAYINDA

DENİZLİ METROPOL YAYINDA

denizlimetropol .com yayın hayatına başladı. Açılış töreninde davetliler hazır bulunurken, haber portalı Denizli’nin plakası “20” ye atıfta bulunularak 20 Temmuz 2020’de saat 20.20’de yayın hayatına başladı.

denizlimetropol .com yayın hayatına başladı. Açılış törenine çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı. Denizli Metropol yönetimi Denizli’nin plakası “20” ye atıfta bulunarak 20 Temmuz 2020’de saat 20.20’de yayın hayatına başladı.

 

“DENİZLİ’NİN YENİ BİR MEDYA DÜZENİNE İHTİYACI OLDUĞUNU GÖRDÜK”

Açılışta konuşan Kurucu Arif Zor, son yıllarda yaşanan gelişmelerin ardından hayatın olmazsa olmaz dediğimiz akıllı telefon kullanımının artması üzerine bunun medya hayatında farklılık yaratacağını söyledi.  Zor, “Denizli’de birçok kurumda muhabir, editör ve yönetici olarak çalıştım. Klasik medya düzeninin sona erdiğini gördük ve bizde gazeteci arkadaşlarımla birlikte birikimlerimizi daha geniş kitlelere iletmek için çok farklı bir medya düzeni ile Denizli halkının karşısına çıkmaya ve denizlimetropol.com ‘u kurmaya karar verdik. Denizli’nin yeni bir medya düzenine ihtiyacı olduğunu gördük. Gelen olumlu tepkiler ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Denizli Metropol’de herkesin sesini haberlerimizde, canlı yayınlarımızda ve programlarımızda bulabileceksiniz” dedi.

 

BUTONA BASARAK YAYINI BAŞLATTILAR

Ardından açılışa katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Erdal Işık,  İş insanları Öztürk Taştan ve Yusuf Kabukcu, Avukat Mehmet Ali Dokumacı, Yaşam Koçu Züleyha Şahingöz Sığış, söz alarak denizli metropol’ün yayın hayatına başlaması ile ilgili görüşlerini belirterek “hayırlı olsun” dediler. Daha sonra katılımcılar hep birlikte butona bastı ve denizli metropol.com yayın hayatına resmen başladı.

 

CANLI HABERLER VE PROGRAMLAR

Denizli’de birçok medya kuruluşundan farklı olarak internet sitesi üzerinden haberler izlenebilecek, dinlenebilir ve okunabilir şekilde yayınlar mevcut olacak. Denizli Metropol haber portalı üzerinden her gün saat 13.00 ile 17.00 saatleri arasında haberler görüntülü olarak yayınlanacak. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları ise 21.00’de birbirinden farklı yayınlar programlar sunulacak.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon