YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ METROPOL 1 YAŞINDA… TEŞEKKÜRLER DENİZLİ…

DENİZLİ METROPOL 1 YAŞINDA… TEŞEKKÜRLER DENİZLİ…
Denizli Metropol, bundan tam 1 yıl önce bugün 20 Temmuz 2020 saat 20.20’de yayın hayatına başladı. İzleyecek, dinleyecek ve okuyacaksınız sloganıyla yayına başlayan denizli metropol, aradan geçen bir yılın sonunda siz değerli Denizlililerin teveccühleri ile birlikte şimdilerde yoluna “En İyiler burada” sloganıyla devam ediyor. Teşekkürler Denizli…

denizlimetropol .com yayın hayatına başlayalı tam 1 yıl oldu. Geçen yıl bugün Denizli Metropol yönetimi Denizli’nin plakası “20” ye atıfta bulunarak 20 Temmuz 2020’de saat 20.20’de yayın hayatına başladı.

Denizli’de birçok medya kuruluşundan farklı olarak internet sitesi üzerinden canlı yayınların ve programların izlenebildiği, Denizli’nin ekonomisi, iş dünyası, oda ve sivil toplum kuruluşlarının aynası olan Denizli Metropol, geçen süreçte özellikle yaptığı haberler ve canlı yayın ve programlarla özellikle Denizli iş dünyasının sesi oldu.

Yayın hayatına başladığında “İzleyecek, dinleyecek ve okuyacaksınız” sloganını kullanan denizli metropol, aradan geçen bir yılın sonunda siz değerli Denizlililerin teveccühleri ile birlikte şimdilerde yoluna “En İyiler burada” sloganıyla devam ediyor.

Denizli Metropol Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Arif Zor, başarılarla, yatırım ve atılım dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtirken “Denizli Metropol Haber portalı, yenilikleri ile son teknolojik yatırımlarıyla, program ve canlı yayınlarıyla, Denizli’de ve Denizli Medyasında farklılık yarattı. Denizli Metropol, geniş kitlelere ulaşarak, özellikle kentte ekonominin, iş dünyasının nabzını tutuyor. Gelen olumlu tepkiler ne kadar doğru bir kararla, doğru bir yatırım yaptığımızı ve doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Atılım ve yatırımlarımız yeni yılımızda da sürecek. Denizli Metropol’de herkesin sesini haberlerimizde, canlı yayınlarımızda ve programlarımızda bulmaya devam edeceksiniz. Teşekkürler Denizli… Denizli Metropol’ün yayınlarını Metropol’ün resmi yayın platformları olan Youtube, Instagram, Twitter, Facebook ve denizlimetropol.com’un web ve mobil uygulamalarından izleyebilirsiniz” dedi.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon