EKONOMİ

DENİZLİ MERMER VE TRAVERTEN SEKTÖRÜ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ PROJE HAYATA GEÇTİ

DENİZLİ MERMER VE TRAVERTEN SEKTÖRÜ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ PROJE HAYATA GEÇTİ
Denizli Sanayi Odası tarafından yürütülen, “Denizli Mermer ve Traverten Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi İçin Yenilikçi Yaklaşım ve Yerel İşbirliği Projesi” kapsamında, Proje ortağı, Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mermer ve traverten sektörüne yönelik “Sanal Gerçeklik İş Güvenliği Eğitim Sınıfları”nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen Sanal Gerçeklik Eğitim Sınıfı açılış törenine Denizli Vali Yardımcısı Hamit Genç, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu, Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Serter, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

MÜJDAT KEÇECİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Açılış konuşmaları ile başlayan program kurdele kesimi ile devam etti. Kurdeleyi Denizli Vali Yardımcısı Hamit Genç, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu, Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Serter birlikte kesti. 



Kurdele kesimi sonrası katılımcılar, sanal gerçeklik salonlarını test etti. sanal gerçeklik gözlüklerini katan katılımcılar, hazırlanan simülasyon içinde gezdi.



Açılış sonrası Sanal Gerçeklik Eğitim Sınıfı’nda Eğitim Materyallerinin Kullanımına Yönelik İş Güvenliği Uzmanları tarafından Eğitici Eğitim verildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon