EĞİTİM

DENİZLİ KIZILAY’DAN OKULLARDA EĞİTİM

DENİZLİ KIZILAY’DAN OKULLARDA EĞİTİM
Kızılay Denizli Şubesi yeni normalleşme ve okulların yüz yüze eğitime geçmesiyle birlikte eğitim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Eğitimler kapsamında bugün Denizli Vildan Koleji öğrenci ve öğretmenlerine hijyen, ilk yardım ve sağlıklı yaşam semineri verildi.

Kızılay Denizli Şubesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Denizli’de herkese dokunmaya devam ediyor. Kızılay Denizli Şubesi yeni normalleşme ve okulların yüz yüze eğitime geçmesiyle birlikte eğitim çalışmalarına başladı. Eğitimler kapsamında bugün Denizli Vildan Koleji öğrenci ve öğretmenlerine hijyen, ilk yardım ve sağlıklı yaşam semineri verildi.



Okul konferans salonundaki eğitime Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sabah saatlerinde hijyen eğitimi ile başlayan seminerler, öğleden sonra ilk yardım ve sağlıklı yaşam seminerleri ile devam etti. Kızılay’ın gönüllü ilk yardım eğitmeni ve diyetisyeni, salonu dolduranlara konuları ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Maske ve mesafe kurallarına uygun verilen seminerlere öğrencilerin büyük ilgisi vardı.



Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “3-9 Eylül Halk Sağlığı, Eylül ayının 2. Cumartesi Dünya İlk Yardım Günü olması münasebetiyle bugün Denizli Vildan Koleji lise öğrencileri ve öğretmenlerine  İlk yardım ve  Sağlıklı Yaşama semineri eğitimcilerimiz tarafından verildi. Geçen yıl pandemi ve yüz yüze eğitimin olmaması nedeniyle bu tür etkinliklerimizi yapamamıştık. Bu yıl hem pandeminin azalması hem de yüz yüze eğitime başlanması nedeniyle etkinliklerimiz okullarımızda başladı. Bu tür eğitim ve seminerlerimizi yıl boyu Denizli’deki okullarımızda vermeye devam edeceğiz” dedi.

KIZILAY DENİZLİ ŞUBESİ EĞİTİMLERİNI VE AÇIKLAMALARI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon