SPOR

DENİZLİ İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

DENİZLİ İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI
Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1. Liginde ilk kez mücadele eden Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk maçında kendi evinde İzmir Göztepe ile oynadığı karşılaşmadan 26 – 24 galip ayrıldı….

Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü, İzmir Göztepe karşısında iyi başladı. İlk yarısını 3 farkla önde kapatan temsilcimiz, seyircisinin de yoğun desteği ile karşılaşmayı 26 – 24 önde bitirerek, ligin ilk çamında ilk galibiyeti ile tanışmış oldu. Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü ligin ikinci hafta maçında deplasmanda Aydın PTT Spor Kulübü ile karşılaşacak.



Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ömer Otamış maç sonrası yaptığı açıklamada “Tüm oyuncularımızı, teknik ekibimizi kutluyorum. Bu başarıyı ve ilk galibiyetimizi taraftarlarımıza ve tüm Denizli’ye armağan ediyoruz. Bu ligde başarılı olarak Denizli’nin gururu olmayı sürdüreceğiz. Tüm Denizlililerden, büyüklerimizden bu çıktığımız yolda maddi ve manevi destek istiyoruz. Denizli’nin bizi yalnız bırakmayacağına eminiz” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon