EKONOMİ

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ METROPOL MEYDANI’NDAYDI

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ METROPOL MEYDANI’NDAYDI
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin iddialı programlarından Metropol Meydanı; altıncı bölümünde (DENİB) Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu ve Tasarım Komitesi Üyelerini ağırladı.

ÖZEL HABER
20 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan Denizli Metropol, gerçekleştirdiği birbirinden farklı programlar, canlı yayınlar ve projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Denizli’de iş dünyasının sesi olan Denizli Metropol yepyeni bir programı daha hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor. Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi.



“Metropol Meydanı” programı başladı. Metropol Meydanı, ilkinde DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyelerini, ikincisinde Pamukkale Üniversitesi Yönetim kademesini, üçüncü bölümünde ise Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu’nu ve Fashıon Week 2021 katılımcı firmalarını, dördüncü bölümünde Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve BASİAD Önceki Dönem Başkanlarını, beşinci bölümünde ise Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ağırladı. Altıncı bölümün konukları ise Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu ve Tasarım Komitesi Üyeleri oldu.



Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Yönetim Kurulu ile Tasarım Komitesi Üyeleri, ihracat rakorları ve ihracattaki son gelişmeleri, hammadde, emtia sorunlarını, DENİB DESİGN Tasarım Yarışması’nın yansımalarını bu programda anlattı. Programa DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Tasarım Yarışması Komite Başkanı Mukaddes Başkaya, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya Çalışkan, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Demirkan ve Tasarım Komitesi Üyesi Bekir Serdar Mutlubaş ile yine Tasarım Komitesi Üyesi Osman Nuri Kes katıldı.

METROPOL MEYDANI PROGRAMININ TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon