SAĞLIK

DENİZLİ GENÇ KIZILAY’A REKOR KATILIM

DENİZLİ GENÇ KIZILAY’A REKOR KATILIM
Denizli Genç Kızılay, daha fazla gönüllü kazanmak için yaptığı çalışmaların meyvesini aldı. 45 günde tam bin 582 gönüllüye ulaşıldı.

Kızılay Denizli Şubesi’nin Genç Kızılay Üyeleri, Denizli Genç Kızılay’a gönüllü üye kazandırmak için çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar kapsamında 45 günde Denizli Genç Kızılay’a rekor katılım sağlandı.

Tam 1582 gönüllü Denizli Genç Kızılay’a katıldı. Genç Kızılay üyeleri bu süreçte başta Pamukkale Üniversitesi olmak üzere liselere ve toplu yerlerde stantlar açarak gönüllü kayıtları yaptı. Kızılay Haftası ve Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde de yine stantlar açıldı, yapılan faaliyetler görsellerle anlatıldı.



Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Denizli Genç Kızılay’ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek “Her hayır ve iyilik çalışmalarında olduğu gibi, Denizli halkımız burada da farkını yeniden ortaya koydu ve bu iyilik hareketine sahip çıktı. Bu konuda halkımızın ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Genç Kızılay ve gönüllüleri en son orman yangınlarında görev almış, buradaki faaliyetleri ve çalışmalarla kamuoyunun dikkatini çekmişti. Denizli Genç Kızılay’dan yapılan açıklamada yaşları 18-30 arası olan tüm Denizlililer Kızılay Gönüllü hareketine davet edildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon