EKONOMİ

DENİZLİ FASHION WEEK 22 EKİM’DE SAAT 18.00’DE

DENİZLİ FASHION WEEK 22 EKİM’DE SAAT 18.00’DE
Denizli Metropol’de Metropol Meydanı; Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu’nu ve Fashıon Week 2021 katılımcı firmalarının temsilcilerini ağırladı. DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, Denizli Fashıon Week’in 22 Ekim’de saat 18.00’de Laodikya Antik Kenti’nde yapılacağını belirterek, Denizli’yi bu önemli organizasyona sahip çıkmaya davet etti.

ÖZEL HABER
DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya ve kurmayları ile etkinlik katılımcıları; Fashion Week’i tüm yönleriyle Metropol Meydanı’nda anlattı. DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, Denizli Fashıon Week’in 22 Ekim’de yapılacağını belirterek, ayrıntıları aktardı.



Başkan Başkaya “Çok heyecanlıyız. Çünkü geçen yıl yapamadık pandemiden dolayı. Bu yıl beşincisini yapacağız. Dijital ortamda olacak. Bizim içinde bir ilk. Daha önce dijital ortamda yapılabileceğini hayal bile edemezdik. Tekstilin doğduğu yer bu topraklar. Çekimlerimizi Denizli’nin değerleri, Pamukkale, Hierapolis ve Laodikya’da yaptık. 22 Ekim’de saat 18.00’de Laodikya’da gala gecesi ve lansmanımızı yapacağız. Defile kısımları canlı olmayacak. Dijital tüm platformlardan yayınlanacak. Tüm dünya Fashıon Week’i izleyecek. Fashion Week çok doğru bir fikir bunu görüyoruz. bu yıl çok daha farklı bir heyecan içindeyiz. Sektör bunu sahiplenmeli. Ben buradan tüm Denizli’ye seslenerek çağrıda bulunmak istiyorum. Herkesin Denizli’nin marka değerini daha da yukarılara taşıyacak bu organizasyona sahip çıkmalarını istiyorum. Biz bu organizasyonu sektörümüz, şehrimiz ve ülkemiz için gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

DETGİS BAŞKANI MUKADDES BAŞKAYA’NIN AÇIKLAMALARINI VE DENİZLİ’YE ÇAĞRISINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon