SPOR

DENİZLİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜN İMDADINA BALTALI GRUP YETİŞTİ

DENİZLİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜN İMDADINA BALTALI GRUP YETİŞTİ
Ampute Futbol Süper Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Denizli Engelliler Spor Kulübü, bu yıl maddi imkansızlıklarla boğuşurken, 8 Mayıs tarihindeki Trabzon deplasmanına gidememe tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Denizli Engelliler Spor Kulübü’nün imdadına Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı yetişti. Kulübün Trabzon deplasmanı giderlerini Baltalı Grup karşılayacak…

Denizli Engelliler Spor Kulübü, kenti Ampute Futbol Süper Ligi’nde temsil ediyor. Kulüp bu yıl düşmeme mücadelesi verirken, bir yandan da maddi imkansızlıklarla boğuşuyor. Denizli Engelliler Spor Kulübü, 8 Mayıs Pazar günü saat 13.00’te Trabzon deplasmanında Trabzon Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.



Denizli Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Altuğ, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Maç öncesi Trabzon deplasmanına gidememe tehlikesi ile karşılaştık. Maddi imkansızlıklarla boğuşurken, Derya Baltalı ve Baltalı Grup imdadımıza yetişti ve Trabzon deplasmanının sponsoru oldu. Bu zor zamanımızda bize desteklerinden dolayı Derya Baltalı’ya ve Baltalı Grup’a teşekkür ediyoruz. İnşallah Trabzon’dan galibiyetle dönerek, kendisine bu galibiyeti hediye edeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon