EKONOMİ

DENİZLİ DESİGN HUB’A MUHTEŞEM GALA

DENİZLİ DESİGN HUB’A MUHTEŞEM GALA
Kısa adı DETGİS olan Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen Denizli Design Hub’un gala gecesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Firmalar son koleksiyonlarının tanıtımını yaptı.

Gala gecesine Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve Yönetimi, iş dünyası dernek başkanları,  ünlü modacılar, akademisyenler ve davetliler katıldı. 



Gala gecesinin açılış konuşmasını Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukaddes Başkaya yaptı. Başkaya, tüm marka ve destekçilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında  “Çok heyecanlıyız. Denizli tüm dünyaya ihracat yapan bir kent. Markalaşan Denizli’yi tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Markalaşma yolunda bu tür etkinlikleri yapmayı sürdüreceğiz.  Başta Arzu Kaprol ve Uğur Temurçin başta olmak üzere DETGİS Yönetim Kuruluma teşekkür ediyorum” dedi.



Ardından söz alan Denizli Design Hub Kreatif Direktörü Arzu Kaprol ise “Burası yaratıcılık merkezi. Bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Türk tekstil sektörünün çok yaratıcı ve verimli bir yerde olması için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.



Denizli Design Hub Koordinatörü ve Moda Yazarı Ümit Temurçin ise  “6 yıldır buradayım. Sektöre değer katan bir iş yapılıyor burada. Her yıl üzerine koyarak gidiyoruz. DETGİS Ailesi ile inovasyon peşindeyiz. Global, dünya çapında çok büyük işlere imza atmaya devam edeceğiz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk ise Denizli Design Hub’a emeği geçen herkesi tebrik ederken “Denizli bizim kıymet verdiğimiz bir il. 2. Jenerasyon bizi heyecanlandırıyor. Buradaki mücadelemizi devam ettirelim istiyorum. Bir defile ancak bu kadar güzel olur. ürünler çok güzel. İnanın bu kadarını beklemiyordum.  Başta DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya nezdinde emeği geçenleri alkışlıyorum” dedi.



Konuşmaların ardından gala gecesinin defile bölümüne geçidi. Firmalar son koleksiyonlarının tanıtımını yaptı. Davetliler kreasyonlarının gösterildiği kısa filmleri de dakikalarca alkışladı. Ardından hem katılımcı firmalara hem de sponsorlara plaket verildi. Gecenin sonunda tüm katılımcılar Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle salondaki Büyük Türkiye Orkestrası’nın seslendirdiği marşlara eşlik ederek bayrak salladı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon