EKONOMİ

DENİZLİ’DE ULAŞIM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI NE?

DENİZLİ’DE ULAŞIM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI NE?
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, Denizli’de ulaşım sektörünün sorunlarını açıkladı. En önemli sorun ne? Nasıl çözülür?  Sürücü esnafının beklentisi ne? Başkan Semerci anlattı…

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, Denizli’de ulaşım sektörünün sorunlarını Metropol’e anlattı.

Başkan Semerci “Taşımacı esnafı olarak sıkıntılar yaşıyoruz. Akaryakıt fiyatları 30 liraya kadar dayanmıştı ama şu an 22 lira civarına kadar düştü. Sadece akaryakıt fiyatlarıyla olmuyor. Yedek parça, işçilik, lastik ile akü fiyatlarında çok büyük fiyat artışları oldu. Bunlardan da biraz sıkıntı yaşıyoruz.  Bizim taşımacı esnafı aynı zamanda halkımıza bağlı. Halkımız da sıkıntılı olduğu için esnafımız da müşteri sıkıntısı yaşamaya başladı. Biz, Denizli taşımacılığını yapıyoruz. Denizli halkına hizmete devam ediyoruz. Zararını çeksek bile biz bu taşımacılığa devam edeceğiz. Denizli’de 763 minibüsümüz var. Bu,  763 minibüsümüzün 22 tane de minibüs durağı ve güzergahı var. Bu güzergahlarda günlük 15 ile 20 aracımız çalışmıyor. İnşallah bugünleri de atlatırız. Son zamanlarda gerçekten halkımız ve esnafımız sıkıntılı günler yaşıyor. İnşallah bu günler geçecek. 11 ili kapsayan büyük bir doğal afet yaşadık. Bu doğal afette de esnafımız ile odamız, gerekli yardımları yaptı” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon