POLİTİKA

DENİZLİ'DE SİYASİLER OYLARINI KULLANDI

DENİZLİ'DE SİYASİLER OYLARINI KULLANDI
Cumhurbaşkanlığı seçimi için 2. turda heyecan devam ederken, Denizlili siyasiler sandık başına giderek oylarını kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemi Denizli’de de yoğun bir katılımla başladı. Denizli siyasileri de belirlenen noktalarda yerlerini alarak sandık başına geçti ve oylarını kullandı.



Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Nihat Zeybekci oyunu eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1227 Nolu Sandıkta kullandı.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca oyunu Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eşi Mehmet Karaca ile birlikte kullandı.



Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’de Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda oyunu kullandı.



MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 13. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri çerçevesinde oyunu Pamukkale ilçesine bağlı Irlıganlı Mahallesi’ndeki Sağlık Meslek Lisesinde kurulan 2182 nolu sandıkta kullandı.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon