EKONOMİ

DENİZLİ’DE MİMARLARA ETKİN İLETİŞİM SANATI EĞİTİMİ

DENİZLİ’DE MİMARLARA ETKİN İLETİŞİM SANATI EĞİTİMİ
Mimarlar Odası Denizli Şubesi organizasyonunda ve Özgören Grup katkılarıyla Denizli’deki mimarlara yönelik Etkin İletişim Sanatı Eğitimi Proda Yönetim - Danışmanlık Yönetim Danışmanı Murat Bakım tarafından verildi. Eğitime mimarların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Denizlili mimarlar eğitim için bir araya geldi. Mimarlar Odası Denizli Şubesi organizasyonunda ve Özgören Grup katkılarıyla Mimarlar Odası Denizli Şubesi binasında gerçekleştirildi. Denizli’deki mimarlara yönelik Etkin İletişim Sanatı Eğitimi Proda Yönetim - Danışmanlık Yönetim Danışmanı Murat Bakım tarafından verildi.



Eğitim programı öncesinde mimarlar düzenlenen kokteylde bilgi alışverişinde bulundu. Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Özlem Durdu Kabel ve Özgören Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Özgören tarafından ağırlanan mimarların eğitim etkinliğine yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.Kokteyl sonrası mimarlara yönelik eğitim Proda Yönetim - Danışmanlık Yönetim Danışmanı Murat Bakım verilirken, interaktif eğitim katılanlar tarafından büyük beğeni topladı.




Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Özlem Durdu Kabel, neden böyle bir eğitim organizasyonu yaptıklarını Metropol TV’ye özel açıkladı. Kabel “Etkili iletişim çok önemli. Bu anlamda çok çok önemli bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Önce iletişimi sağlamalıyız ki toplumda birçok şeyi  düzeltebilelim. Ben katkılarından dolayı hem Özgören Grup’a hem de Proda Yönetim ve Danışmanlık firmasına teşekkür ediyorum” dedi.



Etkinliğin sponsoru Özgören Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Özgören Metropol TV’ye açıklamalar yaptı. Özgören, firma olarak bu tür etkinliklere destek verdiklerini belirterek “Etkinliğimiz bir eğitim etkinliği. Amacımız hem mimarlarımızla bir organizasyon yapmak hem de bunu yaparken iş hayatında olmazsa olmaz olan iletişimle ilgili bir etkinlik yaparak birlikteliğimizi daha da pekiştirmek istedik. Mimarlar odasına ve katılan üyelere teşekkür ediyorum.  Hedefimiz mimarlarla koordineli çalışmak, kişisel gelişim eğitimlerini pekiştirmek ve ayrıca bu birliktelikle iletişimimizi kuvvetlendirmek” dedi. Cahit Özgören, etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.  
Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon