EKONOMİ

DENİZLİ’DE GERİ DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI NE?

DENİZLİ’DE GERİ DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI NE?
Denizli’de geri dönüşüm sektöründe son durum ne? Ne yapılmalı? Destek isteyen sektörün sorunlarıyla ilgili Beysu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Alican Beyazsu, Metropol'e özel değerlendirmelerde bulundu...

ÖZEL HABER
Tehlikeli ve tehlikesiz atıkları geri dönüştüren Beysu Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Alican Beyazsu, Denizli’de geri dönüşüm sektörünün sorunları ile ilgili Metropol’e özel açıklamalarda bulundu.

ALİCAN BEYAZSU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Beyazsu “Sektörümüzün çok fazla sorunu var. Bilinmediği için çok fazla sorunları olduğunu düşünüyorum. Bölgemizde bizim gibi entegre tesis maalesef yok. Olmasını isteriz. Bu konuda sektörün desteklenmesi çok çok önemli. Sektörümüzün geleceği ile ilgili kurumları ilgisiz görüyorum. Kurumların bu konuda ilgisini arttırması gerekiyor. Yakın zamanda ağırlıklı olarak sürdürebilirlik ve kalkınmayı konuşuyoruz. Sürdürülebilirliği devam ettirmek için kesinlikle çevreyi korumak gerekiyor. Çevreyi korumak için ise atıkların iyi bir şekilde geri dönüşümünün sağlanması gerekiyor. Kurumlarında bu konuda daha klasik önlemler yerine daha geniş kapsamlı önlemler ve çalışmalar yapması gerekiyor. Bununla ilgili mevzuatlarda da eksik noktalar var. Bu konuda da değişim lazım. Bunu yaparsak çok daha sürdürülebilir olabiliriz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon