BEKİLLİ

DENİZLİ BEKİLLİ'DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA İNCELEME

DENİZLİ BEKİLLİ'DE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA İNCELEME
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapısını tamamen yeniledikleri Bekilli ilçesinde üst yapı çalışmalarını inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile birlikte ilçelerde de asfalt çalışmalarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda alt yapısını tamamen yeniledikleri Bekilli ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli ilçesinde sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Abdurrahman Akdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın ve Serhat Akbulut ile daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti. Alt yapı çalışmaları Büyükşehir DESKİ tarafından tamamlanan Bekilli ilçe merkezindeki üst yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Bir süre asfalt serme makinesi kullanan Başkan Zolan daha sonra Cumhuriyet ve Uşak Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Başkan Osman Zolan, Bekilli ilçe programı kapsamında Bekilli Kaymakamı Şeyma Aktaş’a konuk olurken daha sonra Bekilli merkez ve ilçeye bağlı mahallelerde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek, istek ve önerileri dinledi. AK Parti Bekilli İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Zolan, kongre sonrası çalışmalarını sürdüren İlçe Başkanı Akdoğan ve yönetim kurulu üyelerine kolaylıklar diledi. Başkan Zolan, daha sonra Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban’ı ziyaret ederek ilçede devam eden ve planlanan yatırım ve hizmetleri görüştü.

Başkan Zolan, "Altyapımızı baştan aşağıya yeniledik ve sonrasında Bekillili hemşerilerimizin layık olduğu üst yapımızı yapıyoruz. Bekillimize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu. Bekilli Belediye Başkanı Çoban ise, çalışma ve hizmetlerden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti.  

AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Akdoğan ise "Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Daha önce Bekillimizin ara sokaklarını kilit taşla buluşturmuştu. Eski asbest su borularını değiştirip, daha sağlıklı ve hijyenik su borularıyla donattı. Akabinde üst yapıya başladı" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon