POLİTİKA

DENİZLİ BAROSU’NDA 4 ADAYLI SEÇİM HEYECANI

DENİZLİ BAROSU’NDA 4 ADAYLI SEÇİM HEYECANI
Denizli Barosu’nda 49’ncu olağan genel kurulda 4 Başkan adayı yarışacak. Normal şartlarda bu Cumartesi – Pazar (5 – 6 Ekim) yapılması planlanan genel kurul ve seçimde çoğunluğun sağlanması beklenmiyor. Genel kurulun 12-13 Ekim tarihlerinde yapılması bekleniyor.

Denizli’nin en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Barosu’nda seçim heyecanı yaşanıyor. 49’ncu Olağan Seçimli Genel Kurulun 12-13 Ekim tarihleri arasında Denizli Barosu hizmet binasında gerçekleşmesi bekleniyor. 5 Ekim Cumartesi günü yapılacağı ilan edilen genel kurul için yeterli çoğunluğun toplanması beklenmiyor.

Yeni dönem için 4 isim başkanlık yarışına giriyor. Seçimlerde mevcut Başkan Adnan Demirdöğer, Ufuk Kök, Jülide Keleş Yarışan ve Uğur Şimşek’in listeleri 2 bin 100 baro üyesinin desteğini almaya çalışacak. Genel kurulun ilk gününde adaylar yönetim kadrolarını tanıtacak, yönetim kurulu raporları ibra edilecek, dilek ve temenniler görüşülecek. İkinci gününde ise sadece oy kullanma işlemi gerçekleşecek ve Denizli Barosu’nun yeni Başkanı ve yönetimi seçilecek…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon