EKONOMİ

DENİB’TEN, İHRACATA DAHA HIZLI ERİŞİM İMKANI

DENİB’TEN, İHRACATA DAHA HIZLI ERİŞİM İMKANI
Denizli İhracatçılar Birliği, ihracat pazarlarına daha aktif erişim sağlamak ve müşterilerle iletişimleri daha da kolaylaştırmak amacıyla “Online B2B Odası” kurdu. Odanın tanıtım toplantısı DENİB’te gerçekleştirildi. İlk görüşme Kazakistan’la yapıldı…

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), akıllı tahta vasıtasıyla ve yüksek çözünürlüklü kameralarla kullanıma hazır hale getirilen ihracat pazarlarına daha aktif erişim sağlamak ve müşterilerle iletişimleri kolaylaştırmak amacıyla tüm üyelerin müşterileri ile birebir görüşmelerine imkan sağlayacak oda kuruldu. “Online B2B Odası” DENİB’te düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.



Akıllı tahta vasıtasıyla ve yüksek çözünürlüklü kameralarla kullanıma hazır hale getirilen söz konusu odanın, tanıtımında konuşan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “Pandemi döneminde ziyaretlerimiz kesintiye uğradı. Geçtiğimiz sene hayatımızda olmayan birçok şey hayatımızın içinde. Uzaktan çalışmadır, müşterilerle telefonla ya da internet üzerinde görüşme yapılmasıdır ve sanal fuarlar gibi. Geçen ayın 12 ile 17’si arasında Virtual Hometex Turkey 2021 fuarını yaptık. Yaklaşık bin 101 yabancı, total da bin 600 katılımcı 30 bine yakın temas gerçekleştirdik. Hala daha 60 gün fuar açık olduğu için görüşmelere ve referanslar devam ediyor. Onla ilgili anket çalışması gönderdik katılımcılara. 88 katılımcının Türkiye’nin muhtelif şehirlerinden Bursa’dan, Denizli’den, Samsun’dan katılımcılarımız vardı. Fuarları yapmayı ve devam etmeyi umuyoruz. Çünkü şuana kadar aldığımız geri dönüşler gayet olumlu” diye konuştu.


Memişoğlu “Güzel bir haberi sizin vasıtasıyla aktarıyoruz. Umarım diğer ihracatçı birliklerine örnek olur. Günümüz koşullarında pandemiyle yükselişe geçen dijital dünyaya daha hızlı bir şekilde adapte olmak, ülkemizin bu süreçten daha az etkilenerek ihracatımızın arttırılması hedefinden yola çıkarak, tüm üyelerimizin ihracat pazarlarına daha aktif erişimlerini sağlamak ve müşterileriyle iletişimlerini kolaylaştırmak amacıyla Birliğimiz Hizmet Binasında “Online B2B Odası” kurduk. Burada Akıllı tahta vasıtasıyla ve yüksek çözünürlüklü kameralarla kullanıma hazır hale getirilen bu odada randevu sistemiyle program dahilinde, tüm üyelerimizin müşterileriyle birebir görüşmelerine imkan sağlıyoruz. Ben tüm üyelerimizi davet ediyorum” dedi.

Ardından konuşan ve odadaki ilk görüşmeyi gerçekleştiren Asıes İnternational Tekstil Genel Direktörü Okan Oğuz, odanın kurulmasında emeği geçen başta DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve DENİB çalışanlarına teşekkür etti. Daha sonra Kazakistan’dan bir firma ile ilk ihracat görüşmesi gerçekleştirildi.



DENİB “ONLİNE B2B ODASI” TANITIM TOPLANTISI’NIN GÖRÜNTÜLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon