EKONOMİ

DENİB İNFO STANDI İLE FASHİON HOME İZMİR FUARI'NDA

DENİB İNFO STANDI İLE FASHİON HOME İZMİR FUARI'NDA
Fashion Home İzmir Fuarı, 9-11 Ekim 2024 tarihleri arasında Fashion Tech İzmir Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Fuara, Denizli İhracatçılar Birliği de info stantla katılım sağlıyor.

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, şunları söyledi: "Denizli, ev tekstili sektöründe önemli bir rol oynuyor ve 135 ülkeye ev tekstili ihracatı gerçekleştiriyor.



Güncel verilere göre, Türkiye genelinde yapılan havlu ihracatının yüzde 75'i, bornoz ihracatının yüzde 70'i ve nevresim ihracatının yüzde 55'i Denizli'den gerçekleştiriliyor. Bu oranlar, ilimizin ev tekstili sektöründeki tartışılmaz gücünü net bir şekilde ortaya koyuyor.



Fashion Home İzmir Fuarı’nda Denizli'nin son teknoloji ile üretilen ev tekstili ürünleri, fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Denizli'nin kaliteli, sürdürülebilir ve yenilikçi ürünleri bir kez daha fark yaratacak. Fuara ziyaretçi olarak katılan ve standı bulunmayan firmalarımızı, toplantı organizasyonları için DENİB standımıza davet ediyorum.



Bu vesileyle, fuara katılan tüm firmalarımıza başarılar ve hayırlı fuarlar diliyorum. Denizli'nin ev tekstili sektöründeki gücünün Fashion Home İzmir Fuarı'nda bir kez daha tescilleneceğine inanıyorum.”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon